Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Na blagajno

brezplačna dostava

Akcije

Katalog

Stanje v
prevzem

Koktajl oprema / Tukaj je 31 izdelkov.

Za amaterske in profesionalne koktajl mojstre, ponujamo kvalitetno in poceni opremo. Koktajli so odlična popestritev družabnih večerov, praznovanj ali piknikov. Preberite si koktajl recepte, ki jih mora poznati vsak mešalec pijač. Naše podjetje že veš let skrbi in oskrbuje barmane po Sloveniji in sosednjih državah. Izjemno hitra dostava, pa vam omogoča nakup tudi v zadnjem trenutku. Poglejte in izberite med poceni opremo kot so koktajl shakerji, koktajl kozarci, izlivniki, drobilec za led in ostala osnovna koktajl oprema.

  • Danes naročiš, jutri že dobiš

    Ker nas kar nekaj naroča v zadnjem trenutku, bo aročeno do 16. ure odposlano še isti dan. Paket bo naslednji dan že pri vas. Dostavo opravi Pošta Slovenije in to tudi ob sobotah.

  • 100% garancija zadovoljstva

    Poslali smo že več kot 3000 paketov kljub vsemu pa nam zadovoljne stranke pomenijo največ. Kupljen izdelek lahko po 14. dneh vrneš brez razloga in naslednji dan je celotna kupnina na vašem računu.

  • Vodiči in nasveti

    Postani pravi mojster v mešanju koktajlov. Predstavitev opreme, enostavno napisani koktajl recepti z video vodiči in še mnogo več. Da boš tudi ti vedel, kako narediti Sex on the beach koktajl:).