Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Na blagajno

brezplačna dostava

Akcije

Katalog

Stanje v
prevzem

Domači bar / Tukaj je 32 izdelkov.

Ponujamo vam pravo izbiro izdelkov za postavitev domačega bara. To je odlična ideja za vse, ki se radi veliko družite s prijatelji, ali pa ste ljubitelji dobrega piva, viskija, koktajlov in si želite elegantno postrežbo in točenje. Pripravili smo bar komplete, ki vsebujejo celotno opremo od malega do večjega domačega bara, kot so žirafa za pivo, dozerji in zabavni dodatki. Ne pozabite pa tudi na najrazličnejše pivske igre, ki bodo popestrile vsako druženje s prijatelji.

  • Danes naročiš, jutri že dobiš

    Ker nas kar nekaj naroča v zadnjem trenutku, bo aročeno do 16. ure odposlano še isti dan. Paket bo naslednji dan že pri vas. Dostavo opravi Pošta Slovenije in to tudi ob sobotah.

  • 100% garancija zadovoljstva

    Poslali smo že več kot 3000 paketov kljub vsemu pa nam zadovoljne stranke pomenijo največ. Kupljen izdelek lahko po 14. dneh vrneš brez razloga in naslednji dan je celotna kupnina na vašem računu.

  • Vodiči in nasveti

    Postani pravi mojster v mešanju koktajlov. Predstavitev opreme, enostavno napisani koktajl recepti z video vodiči in še mnogo več. Da boš tudi ti vedel, kako narediti Sex on the beach koktajl:).