Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Na blagajno

brezplačna dostava

Akcije

prevzem

Tudi gostje v barih obozujejo popuste

Tudi gostje v barih obozujejo popuste

Kljub temu, da se potrošniki zavedajo, da so popusti in akcije namenjeni pospeševanju prodaje, jih imajo še vedno radi. Tudi za bare velja, da lahko precej strank pritegnejo prav z raznimi „partiji”, namenjenimi pospeševanju določene znamke pijače, s „happy hour” urami, ko je določena pijača po polovični ceni, ter z različnimi drugimi akcijami, ki z obljubo nižje cene oziroma prihranka nagovarjajo potencialne goste.

Marsikdo se ob tem vpraša, kako z akcijo ali znižanjem privabiti v bar obiskovalce, a pri tem še vedno ustvariti zaslužek. Odgovor je enostaven: z nižjo ceno pri posamezni pijači res zaslužimo manj, vendar pa gostje ob akcijah dejansko zaužijejo in tako tudi zapravijo več. Zaslužek se torej skriva predvsem v kvantiteti prodane pijače.

Kadar se gostinci odločijo za promocijske cene pijače znane blagovne znamke, poteka takšna promocija večinoma v sodelovanju z dobaviteljem te znamke. Takšen način dela je popolnoma smiseln, saj si pospeševanja prodaje želita tako gostinec kot dobavitelj, slednji pa se s promocijo trudi tudi za boljšo celokupno prepoznavnost blagovne znamke. Takšne promocije zato pogosto vključujejo posebnosti, za katere poskrbi dobavitelj – na primer nagradne igre in promotorke oziroma hostese.

Kadar se gostinci odločijo, da želijo predvsem promocijo svojega lokala in nameravajo za to poskrbeti sami, pa se jim najbolj izplača „akcija”, ki ne vključuje blagovnih znamk. Ena takšnih je zagotovo lahko „koktajl party”, kjer lahko nizke cene koktajlov pritegnejo veliko število gostov, lastnik bara pa še vedno zasluži dovolj, saj za pripravo koktajlov uporablja pijače in napitke cenejših blagovnih znamk. Za koktajle namreč ni nujno uporabiti sestavin najboljših blagovnih znamk.

  • Danes naročiš, jutri že dobiš

    Ker nas kar nekaj naroča v zadnjem trenutku, bo aročeno do 16. ure odposlano še isti dan. Paket bo naslednji dan že pri vas. Dostavo opravi Pošta Slovenije in to tudi ob sobotah.

  • 100% garancija zadovoljstva

    Poslali smo že več kot 3000 paketov kljub vsemu pa nam zadovoljne stranke pomenijo največ. Kupljen izdelek lahko po 14. dneh vrneš brez razloga in naslednji dan je celotna kupnina na vašem računu.

  • Vodiči in nasveti

    Postani pravi mojster v mešanju koktajlov. Predstavitev opreme, enostavno napisani koktajl recepti z video vodiči in še mnogo več. Da boš tudi ti vedel, kako narediti Sex on the beach koktajl:).