Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Na blagajno

brezplačna dostava

Akcije

prevzem

Kako si zagotoviti, da bo vas bar priljubljen?

Kako si zagotoviti, da bo vas bar priljubljen?

Obisk bara je namenjen predvsem sproščanju po napetem delovniku oziroma delovnem tednu. In da bi stranke zadovoljili, se morate vprašati, kakšne so njihove želje, ter kako jih lahko zadovoljite – in odgovor na to vprašanje bo odločil o tem, kakšen bo „stil” vašega bara oziroma kako ga boste promovirali.

Kaj pomeni strankam največ?
-
Če bi stranke povprašali o tem, zakaj je določen bar njihov najljubši, bi prejeli različne odgovore. Nekaterim je najbolj pomembna glasba, drugim ponudba pijače, tretjim opremljenost ambienta ali glasba. Če jih boste povprašali, kako pomembna je kakovost storitev barmanov oziroma natakarjev, pa se bodo zagotovo vsi strinjali, da je ključnega pomena.

- Pomembna je izvirnost! Ponudite nekaj, česar drugi bari nimajo. Bodite kreativni pri ponudbi pijače in ponudbi prigrizkov.

- Ustvarite intimno okolje. Marsikdo se želi v baru pogovoriti in sprostiti s prijatelji, in pri tem ni prijetno, če nimaš vsaj malo zasebnosti. Ustvarite torej kotičke za druženje, kjer se skupinam prijateljev ali sodelavcev ne bo treba med pogovorom ukvarjati z gnečo.

- Je bolje, da je bar tako “domač”, da v njem ni sprememb, ali je treba ponujati nove stvari, ki goste presenetijo? Pravzaprav je treba najti ravnotežje med obojim. Ko gostje bar enkrat sprejmejo za „svoj”, v njem ne marajo velikih sprememb. Če boste zamenjali znamko piva, ki jo točite, zamenjali znamko kave, ali izbrali drugega ponudnika za dostavo toplih sendvičev, lahko goste hitro izgubite. Vseeno pa vsake toliko poskrbite za posebno ponudbo – za vse tiste, ki si želijo kdaj tudi nekaj spremembe.

- V baru je pomembna čistoča. Čeprav se vam ne zdi, da so gostje občutljivi, jih bo nepobrisana miza hitro zmotila, prav tako pa tudi smeti na tleh, da o higieni, vonju in založenosti stranišča s toaletnim papirjem sploh ne govorimo.

- V zimskih dneh je treba pomisliti tudi na kadilce. Ti brez težave sprejemajo dejstvo, da je treba kaditi zunaj, vendar tam poskrbite za nadstrešek, pepelnik, odeje in morda tudi za ogrevanje.

  • Danes naročiš, jutri že dobiš

    Ker nas kar nekaj naroča v zadnjem trenutku, bo aročeno do 16. ure odposlano še isti dan. Paket bo naslednji dan že pri vas. Dostavo opravi Pošta Slovenije in to tudi ob sobotah.

  • 100% garancija zadovoljstva

    Poslali smo že več kot 3000 paketov kljub vsemu pa nam zadovoljne stranke pomenijo največ. Kupljen izdelek lahko po 14. dneh vrneš brez razloga in naslednji dan je celotna kupnina na vašem računu.

  • Vodiči in nasveti

    Postani pravi mojster v mešanju koktajlov. Predstavitev opreme, enostavno napisani koktajl recepti z video vodiči in še mnogo več. Da boš tudi ti vedel, kako narediti Sex on the beach koktajl:).