Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Na blagajno

brezplačna dostava

Akcije

prevzem

Najbolj pogosta vprašanja naših kupcev

 

1. Koliko stane poštnina?

Ob nakupu do 50 € znaša strošek poštnine 3,5 €. Nad zneskom 50 € pa je poštnina brezplačna. V primeru plačila z odkupnino, Pošta Slovenije zaračuna še 1,05 € stroškov provizije. Pakiranje in embalaža sta brezplačna.

 

2. Kdaj mi boste dostavili paket?

Vse pakete dostavlja podjetje Pošta Slovenije, d. o. o. Naročila, oddana ob delavnikih do 16. ure, so odpravljena še isti dan. Ker so poštarji izredno pridni, dobite paket že naslednji delovni dan. Tudi če naročite v petek do 16. ure, bo paket v soboto že pri vas, če vaša pošta dostavlja pakete ob sobotah (vse srednje in večje pošte po Sloveniji).

Če ob obisku pismonoše niste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko prevzamete na pristojni pošti še 15 koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. V primeru, da izbranega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

 

3. Na kakšne načine lahko plačam izdelke?

Po povzetju – pošiljko plačate pismonoši ali na pošti ob prevzemu paketa.

Po predračunu – na tvoj e-naslov ti bomo poslali predračun, ki ima rok plačila 7 dni. Ko prejmemo kupnino za tvoje naročilo na naš bančni račun, bo paket še isti dan oddan na pošto. V primeru neplačila predračuna, se vaše naročilo stornina.

Pay pal – če že imaš odprt svoj račun, pri plačilu naročila le vpiši svoje uporabniško ime ter geslo. V primeru, da računa še nimaš, se lahko na spletni strani www.paypal.com hitro in enostavno registriraš.

 

4. Ali so moji osebni podatki varni?

Zavedamo se, da je varnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato ti zagotavljamo 100% varnost in zaščito tvojih osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

 

5. Lahko izdelke kje osebno prevzamem?

Seveda! Izdelke lahko prevzamete pri nas v Mengšu, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 20.00. Ker pa vemo, da nas veliko kupuje razna darila v zadnjem trenutku, smo omogočili osebni prevzem tudi ob sobotah, prav tako do 20h. Izjemoma je mogoč osebni prevzem tudi ob nedeljah in praznikih. Vse kar moraš narediti je, da nam sporočiš dan in pa uro tvojega prihoda k nam (Tel: 040325185), da pripravo račun in izdelke. Za našo lokacijo pa si poglejte zemljevid.

 

6. Odpiramo lokal. Imate možnost nakupa na podjetje?

Absolutno! Ponujamo kvalitetne izdelke za vsak lokal, družabno sobo, študentske klube, ... zato vam brez težav izdamo račun na podjetje. Za večje nakupe nudimo tudi konkreten popust. Na vašo željo, vam lahko izbrane izdelke tudi potiskamo z vašim logotipom. Preverite si več o B2B nakupu >>

 

7. Kje dobim še dodatne informacije o izdelkih samih?

Brez težav nas lahko kadar koli pokličete (040325185) in takoj vam bomo svetovali o posameznem izdelku in njegovi kvaliteti. Če se ne morete odločiti kateri izdelek podariti za darilo, pa svetujemo TOP 10 najbolj prodajanih in zanimivih izdelkov pri nas!

 

8. Kako lahko vrnem izdelek, ki mi ni všeč in kakšni so stroški vračila?

Od nakupa izdelka oz. pogodbe lahko odstopiš v roku 14 dni od datuma prejema paketa. O tem nas moraš pisno obvestiti preko elektronske pošte (info@baroprema.si), brez navedbe konkretnega razloga za to. Izdelek mora biti nepoškodovan ter v nespremenjeni količini, zato ga je potrebno pred pošiljanjem zavarovati (če nimaš več originalne embalaže, jo lahko nadomestiš z ustrezno kartonsko škatlo).

 

Izdelek nato s priporočeno pošto vrneš na naš naslov:

Urban Ropotar s.p.

Kersnikova 29

1234 Mengeš.

 

Pomembno: Ne pošiljajte paketov z odkupnino, ampak v paket priložite list z vašim bančnim računom in podatki, preko katerih vam bomo nakazili celotno kupnino.

Vračilo tvoje kupnine bo izvedeno takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Lahko pa izdelek, ki ti ni všeč zamenjaš s katerim drugim artiklom. V tem primeru se vrne razlika kupnine oz., če izbereš dražji artikel se plača le razlika. Stroški vračila izdelka so sicer enaki vračilu blaga -torej poštnina, kartonska škatla ipd.

 

 

Niste našli odgovora?

Zastavite nam vprašanje ali nas pokličite tukaj.

  • Danes naročiš, jutri že dobiš

    Ker nas kar nekaj naroča v zadnjem trenutku, bo aročeno do 16. ure odposlano še isti dan. Paket bo naslednji dan že pri vas. Dostavo opravi Pošta Slovenije in to tudi ob sobotah.

  • 100% garancija zadovoljstva

    Poslali smo že več kot 3000 paketov kljub vsemu pa nam zadovoljne stranke pomenijo največ. Kupljen izdelek lahko po 14. dneh vrneš brez razloga in naslednji dan je celotna kupnina na vašem računu.

  • Vodiči in nasveti

    Postani pravi mojster v mešanju koktajlov. Predstavitev opreme, enostavno napisani koktajl recepti z video vodiči in še mnogo več. Da boš tudi ti vedel, kako narediti Sex on the beach koktajl:).