Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Na blagajno

brezplačna dostava

Akcije

prevzem

Dostava in plačila

some_text

 

 

Dostava

 

Od ponedeljka do petka: Vsa naročila, ki jih prejmemo do 16. ure, oddamo ISTI delovni dan in bodo pri vas že naslednji delovni dan.

 

Dostava ob sobotah: Naročila oddana v petek do 16. ure, boste prejeli že naslednji dan v soboto. Vendar to opravijo le srednje in velike poslovalnice Pošte Slovenije. Za to storitev je najbolje, da povprašate na vašo lokalno Pošto, ali omogočajo dostavo paketov ob sobotah. 

 

Hitra Pošta: Na vašo zahtevo, lahko izdelek naročite vse do 11. ure dopoldan in že isti dan, v popoldanskih urah prejmete paket na vaš naslov. Storitev opravi Hita Pošta in se zaračuna 10.00 €.

 

Osebni prevzem: Imate pot mimo Mengša, ali pa živite blizu ali pa ste se spomnili zadnji trenutek za nakup izdelka? Ker se to zavedamo, vam omogočamo osebni prevzem od ponedeljka do sobote med 8. in 20 uro. Če nam dopušča čas, pa se lahko oglasite tudi v nedeljo ali med praznikih. Obvezna je le predhodna najava ure, da vam lahko pripravimo račun in izdelek (tel: 040325185). Plačilo je mogoče le z gotovino. Kje se nahajamo, si poglejte tukaj.

 

Poštno ležeče: Izdelek pošljemo na izbrano Pošto. Poštar ga ne dostavi na vaš naslov, temveč paket ostane na pošti. Paket prevzamete z osebnim dokumentom, naslednji delovni dan. Pri nakupu izberite točno Poštno številko, kamor želite, da vam pošljemo paket "poštno ležeče". Posebno to velja za večja mesta (Ljubljana, Maribor, ...), zato obvezno npr. 1231 Ljubljana - Črnuče in ne samo 1000 Ljubljana.

 

 

 

Plačila

 

Po povzetju – pošiljko plačate pismonoši ali na pošti ob prevzemu paketa.

 

Po predračunu – na tvoj e-naslov ti bomo poslali predračun, ki ima rok plačila 7 dni. Ko prejmemo kupnino za tvoje naročilo na naš bančni račun, bo paket še isti dan oddan na pošto. V primeru neplačila predračuna, se vaše naročilo stornina.

 

PayPal – če že imaš odprt svoj račun, pri plačilu naročila le vpiši svoje uporabniško ime ter geslo. V primeru, da računa še nimaš, se lahko na spletni strani www.paypal.com hitro in enostavno registriraš.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Danes naročiš, jutri že dobiš

    Ker nas kar nekaj naroča v zadnjem trenutku, bo aročeno do 16. ure odposlano še isti dan. Paket bo naslednji dan že pri vas. Dostavo opravi Pošta Slovenije in to tudi ob sobotah.

  • 100% garancija zadovoljstva

    Poslali smo že več kot 3000 paketov kljub vsemu pa nam zadovoljne stranke pomenijo največ. Kupljen izdelek lahko po 14. dneh vrneš brez razloga in naslednji dan je celotna kupnina na vašem računu.

  • Vodiči in nasveti

    Postani pravi mojster v mešanju koktajlov. Predstavitev opreme, enostavno napisani koktajl recepti z video vodiči in še mnogo več. Da boš tudi ti vedel, kako narediti Sex on the beach koktajl:).