Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Skupna cena

Na blagajno

brezplačna dostava

Akcije

prevzem

Večja naročila, potisk izdelkov, račun na podjetje - B2B

 

 some_text

BarOprema.si vam ponuja širok izbor izdelkov za opremo vašega lokala, študentskega kluba, sobe za druženje ali domačega šanka. Zaradi kvalitetnih izdelkov vam ponujamo na vse izdelke garancijo. Zaupajo nam že številka podjetja po Sloveniji in državah nekdanje Jugoslavije. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo poslali ugodno ponudbo.

 

Opremljate lokal, diskoteko, sobo za druženje, študentski klub, promocijo?

Že od leta 2011 opremljamo lokale po Sloveniji in državah nekdanje Jugoslavije. Našim izdelkom so zaupali številki lokali po Sloveniji, študentski klubi, ... V državah nekdanje Jugoslavije smo opremili že številme hotele, lokale vzdolž Hrvaške obale ter podjetja, ki se ukvarjajo s promocijo.

Kot najbolj zanimivi artikli za vaš lokal so žirafe za pivo, s katerimi prodate več litrov piva na enkrat, poleg tega se lahko čistijo in se ne razbijejo zaradi izjemno trde plastike. Kot možnost ponujamo tudi potisk vašega lokala, diskoteke, ...

 

Zakaj nas kontaktirajte in vprašajte za ponudbo za vaše podjetje:

- popust na količino,

- garancija na izdelke,

- odlična promocija vašega podjetja - možnost potiska na izdelke,

- pospeševanje prodaje z novimi izdelki na trgu,

- hitra dobava izdelkov.

 

 

Pripravljate veliko zabavo, praznovanje za 40 let, poroko, fantovščino?

 

Za vse fizične osebe, ki potrebujejo večje količine določenega artikla ali različnih artiklov, nas lahko pred nakupom konktaktirajo, da izdelke pravočasno pridobimo. Naši izdelki so primerni za vrtne zabave, praznovanja, obletnice, fantovščine, poroke in druge priložnosti. Za večje nakupe, vam ponudimo tudi popust.

 

Potisk izdelkov

Potisk izdelkov poveča vidnost in prepoznavnost vaše blagovne znamke, kar vzbuja tudi zaupanje kupcev. Z lokalnim podjetjem nudimo izredno ugoden tisk na vse izdelke, katere je to mogoče.

Najpogosteje izbrani izdelki za tisk: žirafa za pivo, koktajl shakerji, kozarci za pivo, držalo za kozarčke, palčke za koktajle, posode za led.

 

 

Kontakt:

Luka Ropotar

Email: luka.ropotar@siol.net, info@baroprema.si

Telefon: 040325185. (Croatia, Serbia, Bosnia: 0038641520690).

 

 

 

 

 

 

  • Danes naročiš, jutri že dobiš

    Ker nas kar nekaj naroča v zadnjem trenutku, bo aročeno do 16. ure odposlano še isti dan. Paket bo naslednji dan že pri vas. Dostavo opravi Pošta Slovenije in to tudi ob sobotah.

  • 100% garancija zadovoljstva

    Poslali smo že več kot 3000 paketov kljub vsemu pa nam zadovoljne stranke pomenijo največ. Kupljen izdelek lahko po 14. dneh vrneš brez razloga in naslednji dan je celotna kupnina na vašem računu.

  • Vodiči in nasveti

    Postani pravi mojster v mešanju koktajlov. Predstavitev opreme, enostavno napisani koktajl recepti z video vodiči in še mnogo več. Da boš tudi ti vedel, kako narediti Sex on the beach koktajl:).